4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Elektronisk tilbehør

Der kommer hele tiden nyt elektronik, som gør golfspillet sjovere og mere avanceret. Teknologierne gør, at du kan måle meget mere i golfspillet, og på den måde kan du også følge dine data.

Lazy loading test image

Hvilke typer elektronik til golf findes der?

Der findes rigtig meget elektronik til golfbanen. Her på siden finder du udstyr som afstandsmåler, GPS ure og tilbehør dertil. Afstandsmålere og golfure er næsten blevet allemandseje, så man kan tracke sit slag og dermed også se, hvad man skal blive bedre. Vi har også en masse forskelligt tilbehør til dit golf elektronik. Er remmen på dit golfur gået i stykker, kan vi med stor sandsynlighed finde en ny rem og skifte den for dig. Har du smidt din oplader væk, kan vi helt sikkert også finde en ny, der passer til dit udstyr. Vi har nemlig en del tilbehør på lager, og har vi ikke lige det du mangler, så ring eller spørg i butikken, så kan vi måske få det hjem til dig.

Afstandsmålere

En afstandsmåler er det perfekte redskab til at måle dine slag. Afstandsmåleren eller golfkikkert, som den også kaldes, kan vise, hvor langt der er til et bestemt punkt. På den måde ved du, hvilket jern du skal bruge til at slå den bestemte afstand. Ofte kan måleredskaberne se afstande på helt op til omkring 4-500 meter, og så er de desuden meget præcise! Afstandsmåleren fungerer ved, at man peger den på et bestemt objekt, som bliver reflekteret tilbage og på den måde kan den fortælle, hvor langt der er.

Lazy loading test image

GPS ure

GPS ure eller golfure bliver efterhånden brugt af alle golfspillere. Dette skyldes, at de med tiden er blevet billigere at eje og nemmere at bruge. I dag kan du nemlig få de helt simple golfure meget billigt, og de gør det samtidig sjovere at spille golf. Et golfur kan nemlig fungere som scorekort og dermed tælle dine slag. Den kan også indlæse baner, så du kan få informationer om banen direkte på uret. Garmin er et af de helt store mærker indenfor elektronik til alt slags sport og særligt til golf. Derfor forhandler vi selvfølgelig også Garmin og alt det, der hører til af tilbehør. Af tilbehør til golfure har vi både ladere og remme, og har vi ikke til lige netop den del, du mangler, kan vi helt sikkert få det hjem til dig.

Lazy loading test image

Vores mærker

Vi har flere forskellige førende mærker indenfor golf elektronik, og vi opdaterer konstant vores varer. Dette gør, at du kan finde de nyeste og bedste mærker indenfor golfverden lige her. Vi har afstandsmålere og GPS ure fra bl.a. Zoom, Garmin og Bushnell.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket