4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Wedges til kvinder

Står du og mangler en dame wedge, så har vi nogle få special designet dame wedges, ellers er wedges normalt unisex, så de både kan bruges til herre og dame.

Lazy loading test image

Dame Wedges - Perfekt til indspil

Hvis du skal lave indspil ind til greenen, så er det her en wedge vil være praktisk. Wedges kommer i forskellige grader, alt efter hvor langt du har til flaget. Herre wedges er designet til at give højde og spin i dine slag, så du lettere kan kontrollere bolden, hvor den skal lande. Får du det rette spin og højde på dit indspil, vil bolden ikke trille så langt på greenen. Dame wedges varierer som sagt i grader og det mest normale er mellem 44 til 62-64 grader.

Den rigtige kombination af dame wedges i baggen

Der er mange forskellige wedges, som har forskellige grader, til længere indspil vil man gerne have en lavere grad på sin dame wedge, så man kan få mere længde. Det vil for eksempel være pitching wedge som er mellem 44-48 grader, så har man gap wedge som er 49-43 grader, sand wedgen er 54-57 grader og lob wedge er mellem 58 - 64 grader. Her vil lob wedgen være ideel til korte indspil, da man vil få mere højde og spin, så ens bold stopper hurtigere. Bunden på en dame wedge kaldes bounce og her kan man også få forskellige bounce. Har man en wedge med mere bounce, vil den glide nemmere over græsset. Lavere bounce på en dame wedge, vil give et renere slag på bolden hver gang. Normalt vælger damer en wedge med standard bounce.

Lazy loading test image

Skafter til dame wedges

Til dame wedges findes der også forskellige skafter, alt efter hvilken en præference man har. Der findes forskellige typer skafte med mere eller mindre flex. Wedges kommer med et skaft der er lavet til den, men det kan være den ikke passer til dig. Ofte bruger man det skaft, som er på wedgen da den er beregnet til det. Dog findes et skaft i både stål og grafit. Har du spørgsmål eller er i tvivl, så kan du altid kontakte os eller komme ned i vores butik i Vejle, hvor vores eksperter er klar til at hjælpe.

Lazy loading test image

Tilgivelse og feel i en dame wedge

Dame wedges laves til alle niveauer, alt efter hvor erfaren golfspiller man er. Til den mindre erfarne, vil man helst gerne have en dame wedge, der er tilgivende. Da man ikke altid rammer bolden lige godt hvergang, her vil en tilgivende wedge hjælpe dit salg. Er man mere erfaren, skal man have en wedge til damer der har mere feel, når man rammer bolden. Det giver en mere kontrol og kan nemmere lave spin på sine slag. Det gælder om at finde en wedge til ens niveau, da det vil give en renere slag..

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket