4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Vandrerygsække til kvinder

Skal du have en vandre rygsæk til dine vandreture, skal du tænke over hvad der sidder mest rigtigt på din ryg og hvad der føles mest behageligt.

Lazy loading test image

Vær sikker på dit valg af rygsæk

Når man køber en rygsæk, skal man til at starte med først finde ud af hvor lang tid man skal være afsted, fordi størrelsen på din taske afhænger af hvor lang tid man skal være afsted. Vores vandretasker ligger mellem 50 og 80 liter, lige meget hvor meget du skal gå så har vi den rette taske til dig. Tasker under 50 liter finder du under kategorien "Dagsturstasker". Når du finder den rette rygsæk er det meget vigtigt at den passer til din ryg og sidder som den skal. Vi anbefaler derfor at du tænker over ryglængde, pasform og hoftebæltets bæreevne.

Vigtige funktioner i en rygsæk

Der er meget forskellighed hvad angår vandrertasker f.eks. hvordan du åbner den. Man kan selvfølgelig åbne den i toppen, men nogle foretrækker at man åbner den fra bunden så du kan nå det indhold du har liggende i bunden. Det er derfor en smagssag, hvordan man foretrækker sin taske. Du bør også overveje om du vil have en vandretaske med drikkesystem.

Lazy loading test image

Tasken til backpackeren

Skal du på rejse eller lign. hvor du har brug for en rygsæk, vil en taske på 70 liter, være den rigtige for dig. Rejser som disse går du ikke ligeså mange kilometer som hvis du var på vandretur, du kan derfor have mere i tasken fordi du ikke bliver presset ligeså meget som på en vandrertur. Skal du igennem flere lande skal du tænke på at temperaturen kan skifte, og du skal derfor have plads til både tøj til varmt og koldt vejr.

Lazy loading test image

Hvordan skal din rygsæk sidde?

Skal du gå mange kilometer og have meget med, så er det en god ide at have en taske som man kan justere på og som du ikke skal rykke rundt på hele tiden. Det er derfor meget vigtigt at du indstiller din rygsæk inden du tager afsted på vandring, får man det ikke gjort med det samme kommer turen til at føles dobbelt så lang. Til at starte med skal du indstille ryggens længde. Derefter skal du tage tasken på og indstille og stramme skulderstropperne efter dine behov. Hoftebæltet skal sidde så det er på linje med dit hofteben. Brystremmen skal du til sidst spænde så den er behagelig at have på.

Vandrerygsække til mænd og kvinder

Når du køber en vandretaske skal du være opmærksom på at der findes både unisexmodeller og kvinde modeller. Kvinde modellerne er typisk lidt mindre og lavet på den måde at skulderstropperne ikke trykker ind på brystet. Hoftebæltet er lavet til kvindernes lidt bredere hofter og rundere hofter. Kvinde modellerne til kvinder vil passe bedre og have mere støtte end f.eks. en unisexmodel. Det er dog vigtigt at sige at kvinder sagtens kan bruge unisexmodeller og mænd kan bruge kvindemodeller, det hele handler om at tasken sidder som den skal på dig.

Vandrerygsækkens tilbehør

Der er forskelligt tilbehør til det forskellige tasker, til nogle vandrerygsække følger der et vandtæt overtræk med. Skal du et sted hen hvor det muligvis regner, er det godt at have en regnslag til din rygsæk for at holde dine ting tørre. Karabinhager er også et godt tilbehør til din taske, du kan f.eks. hænge din drikkedunk eller lign. fast på din taske og derfor ikke miste det.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket