4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Sko til kvinder

Vores udvalg af damesko er designet og fremstillet med fokus på komfortabel gang og optimal støtte til foden. Inden for denne kategori vil du finde forskellige typer vandresko, der er velegnede til forskellige distancer og terræner. Derudover tilbyder vi også gode hverdagssko, der er behagelige at gå i.

Lazy loading test image

Damesko med forskellige egenskaber

Det kan være en god ide, at du danner dig et overblik over dine behov og ønsker. Sko til kvinder kommer nemlig med mange forskellige egenskaber og dermed også mange funktioner. Fx kan det være du har brug for en åndbar sko, da det sted du skal gå er meget varmt. Det kan også være dit behov er en 100% vandtæt sko med en Gore-Tex membran. Du kan overveje om skoene skal være meget slidstærke eller om det ikke er en nødvendighed. Nogle sko er lavet til at gå langt i med en god pasform og til ujævnt terræn. Der er altså mange forskellige ting du skal tage stilling til, når du skal vælge dine nye dame sko. Du skal først og fremmest vælge efter pasform og hvor komfortable de er for dig, dernæst kan du vælge efter hvilke nødvendige funktioner, som du kunne få brug for.

Vandresko til kvinder

En vandresko til damer er oplagt, hvis du skal på en vandretur. Hvis du skal gå på udfordrende terræn og have en stor rygsæk på ryggen, er en vandresko god, fordi den er robust og holdbar. En vandresko har en hård sål og skoen er generelt ret stiv, så kan de skåne og støtte dine fødder. Alle vandresko er ikke egnet til lige lange distancer, derfor er det vigtigt at du kigger i beskrivelsen på de forskellige vandresko afhængigt af, hvad dit formål med skoene er. Du kan få en sko der støtter din fod optimalt men er lettere og ikke så stiv som en normal vandresko. Hvis du fx går ture i skoven eller mange kilometer i hverdagen, så er en let vandresko god til dig.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Hvad er vigtigt at være opmærksom på?

Der er flere ting, der er vigtigt, du overvejer før du går ud og investerer i et par nye dame vandresko. Du skal vide hvilke behov du har, også finde et par vandresko der matcher dine behov. Det kan være at du elsker og vandrer en masse længere ture med overnatning, så vil et par med ekstra støtte og stive være et godt bud. Det kan også være det er til gåture med hunden om eftermiddagen bare med lidt ekstra støtte. Det vigtigste er bare at du selv ved til hvad og hvordan du vil bruge skoen. Under de forskellige sko, kan du se hvad de kan, dermed kan du hurtigt finde et par der matcher til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket