4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Putter til kvinder

En putter nødvendig at have i sin bag, når man skal spille golf. Hvis man mestrer sine putts, vil man kunne score en masse point på en golfrunde. Her på siden finder du et bredt udvalg af dame puttere.

Lazy loading test image

Det vigtige ved en dame putter

Mange undervudere, hvor vigtigt det er at kunne putte, da man ofte bruger næsten halvdelen af sine slag på greenen. Derfor skal du have en putter der passer til din spillestil, så du kan komme ned i handicap. Der findes hedligvis en masse forskellige, puttere til kvinder så man kan få den helt rigtige.

Vælg den rigtige dame putter

Hvis ens putts ikke fungere, kan det hurtigt ødelægge ens golfrunde. Derfor skal man have en putter man er tryg ved at bruge, da man som sagt bruger næsten halvdelen af ens slag på putts. Det kan hjælpe en til at bruge færre slag på en runde. En vigtig element er hvordan ens dame putter ligger i hånden. Da meget af ens følelse når man putter er i ens hænder. Det gør at man nemmere kan kontrollere fart og præcision på ens putts. Har man en putter der ligger godt i hånden, er man allerede godt på vej, til at finde den rigtige putter.

Lazy loading test image

Forskellige designs på puttere til kvinder

Der er flere forskellige putter designs, og det gælder meget ens præferencer. De hyppigste er blade, half mallet og mallet putterne. På en blade putter ligger det meste af vægten i tåen af putteren. Mallet er kendt for at give mere stabilitet med sit større hoved, derfor vil den også være mere tilgivende, hvis man ikke rammer sit put helt præcist.

Lazy loading test image

Dame putters slagfade

Dame putters laves i mange forskellige materialer, og der er fordele og ulemper ved alle materialer. På putterens slagfade er det ofte, hvor den store forskel er. Slagfladen laves typisk i stål, gummi, nikkel, kobber aluminium og keramiske materialer. Alle materialer vil føles forskelligt når man rammer bolden, derfor er det vigtigt at finde et materiale man føler sig mest komfortabel med. Ofte er de hårdeste slagflader gode til hurtige greens og bløde til langsomme greens.

Putterens længde

Dame putters fås i forskellige længder, de mest normale er 33 tommer. Ofte er putteren med et langt grip, så man kan justere, hvor højt man vil holde på ens putter. Nogle putters laves også i 50 tommer, hvis man har rygproblemer, kan det være godt. Det gør man ikke skal bukke sig alt for meget indover ens putter.

Hvilket et grip skal jeg have?

Putters kommer i forskellige tykkelser på gripet, der altid et grip på ens putter. Dog er der mange der ændre grip, som passer bedre til ens hånd. Det gælder om at have et grip som ligger godt i ens hånd. De to mest normale er det helt tykke grip fra bl.a Super Stroke, ellers er der et midsize grip.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket