4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Hybridjern til kvinder

Hybridkøllen er en blanding mellem en fairwaykølle og et jern. Her hos Funsport finder du de nyeste og bedste hybridkøller til damer.

Lazy loading test image

Hybridkøllen

Hybridkøllen er en blanding mellem et jern og fairwaykølle, det giver en hybridkølle. En hybridkølle til kvinder er tiltænkt at bruge i stedet for 3 og 4 jernet. Hybridkøllen er designet så du nemmere kan slå den ud fra roughen eller en lav bunker, samtidig med du får god højde og længde på dine slag. Den kan også bruges fra teestedet og fairwayen.

Hvilke fordele er der ved en dame hybridkølle?

En dame hybridkølle er tilgivende og lettere at få op i luften. Hvilket gør at du nemmere kan lande på greenen, uden den triller af som den vil have tendens til ved lange lave slag.

Lazy loading test image

Opbygning af en dame hybridkølle

Hybridkøllen til damer har til formål at få mere højde på ens slag og nemmere at kunne håndtere den. Derfor har man brugt ideen fra et jern, men lavet det med et køllehoved, der gør det muligt at placere vægten længere tilbage i hovedet. Skafter er også kortere end normalt, hvilket giver mere kontrol over ens slag. Derfor er det også ofte at kvinder bruger hybridkøllen i roughen fremfor et jern, da man har mere kontrol og højde på sit slag.

Lazy loading test image

Hvilken en hybridkølle skal kvinder vælge?

Ofte når man vælger hybridkøller til kvinder, så er det som erstatning for et 3 eller 4 jern. Det står altid på køllen, hvilket et jern det er i stedet for. Den står forskel kan være graderne på loftet, hvor en 4 hybrid vil have lidt flere grader, hvilket gør den lettere at få op i luften.

Se og prøv vores hybridkøller til damer i butikken

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket