4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Fairwaykøller til kvinder

Hos Funsport har vi et stort udvalg af fairwaykøller til damer. Du finder de nyeste modeller fra mange forskellige mærker som Callaway, Ping, Wilson og Taylormade.

Lazy loading test image

Dame fairwaykølle er et godt våben i ens bag

Fairwaykøllen til kvinder er et vigtigt redskab, når man har behov for længde på sine slag. Den kan bruges både på de smalle tee sted, for mere kontrol over ens slag, eller hvis man ligger på fairwayen og skal have noget længde på. Fairwaykøllen bruges ofte som erstatning for en 3 eller 4 jern, da mange har nemmere ved at få luft under sit slag med den.

Hvilken skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer fairwaykøller til damer, alt efter hvilken en kølle man har brug for. Fairway woods kommer efter ens driver og er typisk en 3'er, 5'er eller 7'er wood. Her er den store forskel hvilket et loft man har behov for, hvor de svinger mellem 14-24 grader. Skaftet bliver også justeret efter hvilket et flex man har behov for, her kigger man ofte efter hastigheden på ens sving, hvor man kan få den med A-flex, regular, stiff og x-stiff. Ofte er skaftet det samme som ens driver eller jernsæt.

Lazy loading test image

Hvorfor skal man vælge en fairwaykølle som kvinde?

En fairwaykølle til damer, har sine fordele da den typisk er lettere at få op i luften og samtidig får man en masse længde på sine slag. Det kan også være når man teer ud, og man vil have et mere kontrolleret slag, så har man ofte nemmere ved at styre sin fairway wood end sin driver. Fairwaykøllen er ideel på fairwayen, men mange bruger den også i semi-roughen, da man kan komme godt ind under sin bold, så man nemt kan komme videre. Derfor er en fairwaykølle et solidt våben at have med i sin bag.

Lazy loading test image

Se og prøv vores dame fairwaykøller i butikken

Vi har her hos Funsport en masse forskellige fairwaykøller til damer, hvilket kan være svært at vælge den der passer bedst til ens spil. Derfor er der en masse eksperter der er klar til at hjælpe enten over telefonen eller i vores fysiske butik i Vejle. Vi har en trackman til rådighed, så vi kan tracke dine slag og se hvilken en kølle du har behov for.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket