4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dagsturstasker til kvinder

En dame dagsturtaske er en mindre rygsække, der kan bruges til hverdagsbrug eller til endags vandreture. Dagsturrygsække til damer kan rumme mellem 5 til 50 liter, og har ofte en masse praktiske lommer til pung, computer eller andet man har behov for i løbet af dagen.

Lazy loading test image

Dame tasker til hverdag og vandreture

Dagsturtasker til damer er god til at opbevare småting og madpakker, når man tager til og fra arbejde eller ude på endagsvandreture. Det er derfor vigtigt at vide hvilket et formål ens dame dagsturtaske skal have, hvis man skal bruge den til vandreture eller i skolen/arbejde. Dame dagsturtasker til vandreture er ofte designet med et hoftebælte så man får støtte på sin tur, og med store og små rum til jakker og småting. Hvis det skal være til hverdagsbrug kan det være med mulighed til at opbevare computer og blyanter, så man kan have alt samlet. Det er derfor vigtigt at vide, hvad man skal bruge sin dagsturrygsække til, så man kan få den der passer bedst til ens behov.

Rygsække til hverdagsbrug

Hvilken en hverdagsrygsække til kvinder skal man vælge? Det kommer an på ens behov, men hverdagstasker er ofte lidt mindre og beregnet til skole- eller arbejdsbrug. Den er ofte lavet til at opbevare de vigtige ting man har behov for, såsom et rum til computer, drikkedunk eller ens madpakke. De er lavet til de kortere gåture eller cykelture til og fra arbejde, skole eller rejser. Mange mærker som Fjällräven og Patagonia, laver et separat rum til ens computer, så den er ekstra beskyttet.

Lazy loading test image

Rygsække til endags vandreture

Dame dagsturtasker med fokus på endags vandreture, er der tydelig forskel fra hverdagstasken til endags vandrerygsækken. En dame dagsturstaske til vandreture, er en mindre rygsække, der har plads til alt man har behov for på en dagstur. Tasken er ofte mere sporty designet og med hoftebælte som støtter ens lænd, ryg og skulder. Den er lavet med mindre rum til nøgler, pung og andre småting og et stort rum til enten jakke, trøje eller vanddunke. Den er derfor mere praktisk at bruge, hvis man skal ud og vandre en hel dag.

Lazy loading test image

Se vores dame dagstur-tasker i butikken

Der er mange dame dagsturstasker og mange forskellige designs. Det kan derfor være svært at vide, hvilken der er bedst til ens behov eller hvilken der sidder bedst på en. Du kan både ringe ind til os og høre nærmere om hvilken en taske du skal vælge. Ellers kan du besøge vores fysiske butik i Vejle, hvor du kan prøve vores forskellige modeller og få vejledning af vores eksperter, så du får den rigtige dame dagsturstaske med hjem.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket