4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame Twintip Ski

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt på ski. Med dame twintip ski er du klar til at tage de store hop og rails i parken. Derfor har vi dame twintip ski til enhver smag i vores butik.

Lazy loading test image

Hvad er en dame twintip ski?

Der findes mange former for ski. Hver ski har deres fordel et sted og ulemper et andet sted. Det er derfor vigtigt at man har en ski der passer til ens skiløb. En dame twintip ski er en lidt speciel ski på udseendet. Den er nemlig nogenlunde ens på for og bagski. Det er også deraf navnet dame twintip ski kommer. Grunden til at den er identisk i begge ender, er for at du kan køre baglæns på ski uden at kanten fanger på samme måde som på en anden slags ski.

Hvor bruger man en dame twintip ski?

Spørgsmålet er så bare hvor en dame twintip ski har hjemmebane. Grunden til at den hedder en dame twintip ski, er fordi den er ens i begge ender, så man kan kører baglæns, eller switch som det hedder. Det er meget brugbart i parken, da man ofte køre switch også. Det kan være hvis man har taget en kicker og lander switch, eller man lander switch efter et rail. Dame twintip skien er bygget til at shredde i parken dagen lang. Den er også meget robust, så den kan holde til nogle slag i parken.

Lazy loading test image

Er der forskel på dame twintip ski?

Selve ideen med at for og bagski skal være identiske på en dame twintip ski går igen på alle, ellers ville det ikke hedde en dame twintip ski. Der er dog nogle der ikke er 100% ens i begge ender, men er meget tæt på. Det er også ligesom piste ski at der er forskellige flex. Det vil sige at nogle ski er til mere øvede end andre. Der kan også være forskel på kernen i skien og hvordan den er at køre på pisten. Nogle dame twintip ski kan kun køre park, mens andre også kan være gode på pisten. Så der er meget forskel på de forskellige dame twintip ski. For at blive klogere på de enkelte, kan du læse om dem på deres produktside.

Lazy loading test image

Hvilken dame twintip ski skal jeg vælge?

Det er altid svært at beslutte sig på hvilken man ski man skal købe. Specielt dame twintip ski kan være svære at vælge imellem. Selvfølgelig skal du ville køre en masse park, for at det er en god ide at købe dame twintip ski. Men hvis du så vil det, skal du også bare gøre det. Du vil ikke fortryde at købe et par dame twintip ski til parken. Det næste du skal finde ud af er om at du vil have en dame twintip ski der kun er god i parken, eller den også skal kunne køre lidt på pisten og måske også offpiste. Hvis du stadig er i tvivl er det en god ide at læse om de forskellige dame twintip ski. På den måde kan du lære lidt om dem og måske finde ud af hvilken der passer bedst til din stil.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket