4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame Strømper

Når man skal ud at gå langt er det vigtigt med et par gode sko. Det er dog også lige så vigtigt med nogle ordentlige dame strømper. Med et par gode dame strømper får du god støtte på turen.

Lazy loading test image

Damestrømper til flere lejligheder

Du kan få mange forskellige slags damestrømper. Der findes både damestrømper til om sommeren og om vinteren for eksempel. Hvis du er på udkig efter damestrømper til sommeren kan et par korte damestrømper være svaret. Modsat vil et par lange damestrømper være de perfekte til vinteren. Det kan også være tykkelsen på strømpen der bestemmer om de er gode til sommer eller vinter. Det vigtigste ved damestrømper til vandreture er at de er svedtransporterende og åndbare. På den måde kan dine fødder føler sig friske hele tiden og undgå vabler.

Hvordan vælger du de rigtige damestrømper?

Der findes forskellige slags damestrømper alt efter hvad man skal bruge dem til. Her er der udviklet specielle damestrømper til specifikke formål. Hvis du for eksempel skal ud at gå meget er det vigtigt at vælge et par damestrømper der sidder tæt og støtter foden. Hvis man derimod skal bruge dem til lidt mere stille aktiviteter som bål eller kano er det vigtigere at de varmer godt. Det er også derfor at damestrømper bliver produceret i flere tykkelser. Der findes light damestrømpen som er den tyndeste, medium, og heavy. Hvis damestrømpen er kraftigere er der mere polstring omkring udsatte steder som tæer, hæl, og knysten. Det gør at man har svært ved at få vabler.

Lazy loading test image

Materialer i damestrømper

Stort set alle damestrømper bliver lavet med en lille smule uld. Der er dog forskel på hvor meget. Det gode ved uld er at det er varmeregulerende og lugt-resistente. Det gør at uld er det bedste materiale til damestrømper og specielt til damestrømper med outdoor som fokus.

Lazy loading test image

Hvorfor have højre og venstre damestrømper?

Når man skal have et par damestrømper som skal kunne bruges til outdoor brug er det vigtigt at de sidder godt. Hvis du skal ud at gå langt, kan det blive en lang tur hvis dine damestrømper ikke sidder godt. Derfor er mange damestrømper højre og venstre syet. Det betyder at den ene damestrømpe passer til den højre fod og den anden til venstre. Det gør at de sidder ekstra tæt og ikke folder. Så er de mere behagelige at have på, men gør det også svært at få vabler på foden.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket