4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame Skistave

Det er ikke altid nødvendigt at have dame skistave når man står på ski. Dog kan det være en kæmpe stor hjælp og mange føler sig mere sikrer med dame skistave. Derfor har vi selvfølgelig en masse dame skistave her på siden.

Lazy loading test image

Vælg de rigtige dame skistave

Der flere ting der spiller ind når man skal vælge de helt rigtige dame skistave. For det første er det en meget individuel ting hvilken slags dame skistave man bedst kan lide. Først og fremmest skal dame skistave være behagelige at have i hånden. Du skal derfor finde en dame skistav med et håndtag du godt kan lide at holde om. En god ide er også at prøve dette med din skihandsker på. Størrelsen på transen, som er den lille ring nederst på dame skistaven, har også en betydning. Hvis man køre meget offpiste skal transen være lidt større for at kunne presse mere sne ned. Hvis man kun køre på pisten behøver transen ikke at være så stor. Her er sneen allerede komprimeret.

Hvor lange skal dame skistave være?

Måden du finder hvilken længde du skal bruge af dame skistave er faktisk ret enkel. Det første du skal gøre er at rejse dig op, holde albuen ned langs siden af din krop, og så holde din albue og underarm i en 90 graders vinkel udad. Så måler du fra jorden og op til hånden. Den længde der er her, skal du også bruge i dame skistave. Hvis du så køre meget park skal du have et par lidt kortere dame skistave.

Lazy loading test image

Hvad er dame skistave lavet af?

Dame skistave bliver primært lavet i to materialer. Enten er dame skistave lavet i aluminium eller lavet i carbon. Dame skistave i carbon er lettere dame skistave. De kan også nemmere holde til stød og små bøj. Dame skistave i aluminium er lidt tungere og tager mere skade af små bøj.

Lazy loading test image

Vores udvalg af dame skistave

Skistave kan være en vigtig del af ens skiløb, men også bare en del af ens stil. Derfor har vi et stort udvalg af dame skistave i alle størrelser, en masse designs og farver. Vi har også alle slags dame skistave på lager. Det gælder både aluminium, carbon, og teleskop dame skistave.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket