4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame Freeride Ski

Hvis du rigtig godt kan lide at stå i offpiste når du er på ski og kan du godt lide at udforske det ukendte, så skal du helt sikkert have et par dame freeride ski. Med et par dame freeride ski kan du køre i den lækreste pudder uden problemer.

Lazy loading test image

Hvad er en dame freeride ski?

Der er mange forskellige grene inden for skisporten. Man kan køre på de sikrer pister i skisportsområderne, man kan køre i parken og på store håb, men man kan også køre i offpiste ude i terrænet. Det er ved offpisten at dame freeride skien kommer ind i billedet. En dame freeride ski er bredere end andre typer ski. Det gør at overfladearealet er større og man ikke bare synker igennem den bløde dybe sne. Derudover har den en større rocker. En rocker giver opdrift i dyb sne, så man flyder oven på sneen. Det er i simple træk hoved tingene der definere en dame freeride ski.

Hvor bruger man dame freeride ski?

Det er ikke alle steder at en en dame freeride ski er sjov at bruge. Hvis man står meget på pisten vil en dame freeride ski ikke været til meget gavn. Hjemmebanen for en dame freeride ski er derimod i en den dybe pudder i backcountry. De er større så de kan flyde oven på sneen i stedet for at falde igennem. Derfor er dame freeride skien den perfekte til at køre offpiste i dyb dyb sne.

Lazy loading test image

Er der forskel på de forskellige dame freeride ski?

Der er faktisk forskel på mange dame freeride ski. Hver og en er gode til forskellige områder i offpisten. Der kan for eksempel være forskel på bredden af skiene, rockeren på dame freeriden skiene, trækernen i skien, og mange andre ting. Derfor er det også vigtigt at læse om den dame freeride ski man kigger på, om den passer til ens stil og behov.

Lazy loading test image

Er en dame freeride ski for mig?

Hvis du er vild med at udforske backcountry og skubbe dine grænser lidt, så skal du helt sikkert have fat i en dame freeride ski. Det kan også være at du har prøvet at køre i kanten af pisten i noget lækkert blød sne før. Hvis du synes det var fedt og sjovt, så er en dame freeride ski også noget for dig. Med en freeride ski til kvinder er der ingen grænser. Du skal bare ud og være lidt ekstrem.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket