4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skibindinger til damer

Der findes utroligt mange forskellige bindinger til kvinder. Det afhænger af ens erfaring og hvilken en form for ski, man skal bruge bindingen til. Hos Funsport har vi et bredt udvalg af bindinger til alle former for ski.

Lazy loading test image

Hvilken en dame binding skal man vælge?

For at finde den rette dame binding til dig, her spiller erfaring en stor rolle. Vi anbefaler stivere bindinger til mere erfarne kvindelige skiløbere. Den stivere binding vil give mere kraftoverførsel, så du har mere kontrol over skiene. Det næste er hvilket en form for ski, man skal bruge sin binding til. Her kan det være man skal gå touring eller stå alpin eller freestyle.

Stivheden i en dame binding

Stivheden i en binding sættes efter ens vægt og støvlelængde. Stivheden defineres udfor en DIN, når ens binding har en højere DIN, vil den være mere robust og kan justeres så den har svære ved at ryge af. Husk dog selvom man er erfaren, skal ens binding ikke være på det højeste, alt afhænger af ens vægt, hvis en binding sidder for stramt kan det resultere i skader, fordi den ikke udløser, hvis man falder.

Lazy loading test image

Hvad skal man bruge en dame binding til?

En dame skibinding gør at ens ski er forbundet med ens støvler, så man kan stå på ski. Bindingerne har også den funktion, at hvis man falder ryger ens ski af, så man ikke kommer til skade. Mange pisteski kommer med bindinger, så man ikke skal købe dem ved siden af. Ofte tilkøbes bindinger, til freeride ski eller twintips, da man skal have nogle special bindinger der passer til den form for skiløb.

Lazy loading test image

Forskellige typer af bindinger til kvinder

Hvis man skal købe en dame skibinding, skal man vide hvilket et formål man skal bruge den til. Der er den "klassiske binding", den bruges til det meste piste skiløb og ofte mere robust så den kan bruges i parken. Den anden type binding er en frame binding. Frame binding minder om den "klassiske binding", men kan gøres løs i hælen, så du kan gå touring. Den er dog lidt tung, så ofte er den til de kortere ture. Den tredje type er en tech binding. Den er designet til de lange touring ture ude i offpisten.

Få hjælp til at finde den rigtige dame skibinding

Det kan være svært at vide, hvilken en binding der passer til dit skiløb. Derfor hjælper vi gerne enten kan du ring til os, så kan vi hjælpe dig med at bestille den rigtige. Ellers har vi en fysisk butik i Vejle, hvor vores eksperter er klar til at finde den rigtige binding til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket