4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame All Mountain Ski

Er det ved at være tid til et par nye ski? Så er du kommet ind på den rette side. Her på siden kan du finde alle vores all mountain ski til kvinder. Vi har et lækkert udvalg, så der er til en hver smag.

Lazy loading test image

Hvad kendetegner all mountain ski?

Mange personer kan rigtig godt lide både at køre lidt udenfor pisten, men også på pisten. Problemet ved dette er at piste ski typisk ikke er så gode til at køre udenfor pisten, mens offpiste ski ikke er så gode på pisten. Det er dog her dame all mountain skien kommer ind i billedet. En all mountain ski til kvinder er blandingen mellem piste skien og offpiste skien. Dame all mountain skien kan lave nogle lækre sving på pisten, men samtidig køre stabilt i området udenfor pisten.

All mountain twintip ski

Nogle mennesker, som rigtig godt kan lide både at køre piste, offpiste, og park er tit trætte af at de fleste dame all mountain ski ikke er gode til park. Det er de ikke fordi de ikke er bygget til det og ikke er twintip. Det gør at de ikke kan præstere optimalt som de skal kunne i en park. Dog er der en løsning på dette problem. Der findes nemlig et lille udvalg af dame all mountain twintip ski. Det vil sige at de kan køre lækkert i parken, men stadig præstere de andre steder.

Lazy loading test image

Bredde på all mountain ski

Det er selvfølgelig klart at dame all mountain ski er bredere end normale piste ski, De er de fordi all mountain ski skal kunne køre i dybere sne også. Her gør bredden dem gode da de har et større overfladeareal til at trykke sneen. På den måde bliver du oven på sneen uden at synke i. All mountain ski til kvinder har typisk bredden 75 til 95mm under foden.

Lazy loading test image

Er all mountain ski noget for mig?

For at finde ud af om dame all mountain ski er noget for dig, er der et par ting du skal gøre op med dig selv. Hvis du kun køre piste og elsker at ræse på pisten vil en piste ski nok være bedre til dig. Hvis du derimod godt kunne tænke dig både at køre en masse offpiste og på pisten kan dame all mountain skien være en rigtig god ide. Selvfølgelig er det altid mest optimal at have to ski. Det vil sige en piste ski og en offpiste ski. Men hvis man kun er afsted 1-2 gange om året kan en all mountain ski til kvinder længe række.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket