4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Crash Pants

Når man står på ski eller snowboard kan de tit gøre ondt at falde. Specielt hvis man køre meget offpiste eller park kan det gøre meget ondt. Derfor findes der ekstra beskyttelse i form af crash pants.

Lazy loading test image

Hvad er crash pants?

Det er ikke alle mennesker der ved hvad crash pants er. Det er også helt forståeligt da de ikke er meget udbredte. Crash pants er et par ekstra tætsiddende bukser/shorts der beskytter hårde fald mod hofte og lår. Det gør at man kan tage imod lidt mere kraft når man falder. De er super smarte til ekstra beskyttelse, hvis man gerne vil have det.

Hvad er der i crash pants?

Som nævnt er crash pants tætsiddende bukser der er lavet til at beskytte dine hofter og lår. Med crash pants kan man mindske meget smerte når man falder på enten ski eller snowboard. Men hvad er det der beskytter i bukserne? I crash pants sidder der et par puder, som tager imod slagene. Det er nogle hårde puder, så de kan tage imod hårde og kraftfulde slag. På den måde beskytter de dig hvis du er meget og falder slemt på pisten, i parken, eller i offpisten.

Lazy loading test image

Hvornår er det nødvendigt med crash pants?

Det er måske ikke altid lige nødvendigt med et par crash pants. Det kan meget tit komme an på hvor og hvordan du står på ski eller snowboard. Hvis du for eksempel køre stille og roligt på pisten og ikke står så vildt, er et par crash pants måske ikke nødvendige. Dog skal det siges at hvis de gør at du føler dig mere tryg skal du ikke holde dig tilbage. Crash pants kan derimod anbefales til dig der køre meget i park og i offpisten. De er rigtige gode at have, da man tit disse steder kan få lidt hårdere slag en på pisten.

Lazy loading test image

Mærker

Vi sigter altid efter at have det bedste af det bedste i vores butik. Det gælder selvfølgelig også når det kommer til crash pants. Det er vigtigt at crash pants er i ordentlig kvalitet, så de virker efter hensigten. For at være sikker på dette udvælger vi selv de crash pants vi tilbyder her hos Funsport.dk. Et af de mærker vi blandt andet har crash pants fra er Atomic. Med Atomic er du sikker på god kvalitet hver gang.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket