4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Camelbak

Her på siden kan finde en masse lækre tasker fra Camelbak. Camlebak laver tasker med vandbeholder og slange i mange forskellige størrelser. Du kan få dem i flere modeller og farver her på siden.

Lazy loading test image

Hvad er Camelbak?

Camelbak er ikke bare en helt almindelig rygsæk. En Camelbak er håndfrie drikkesystemer i rygsække. Camelbak er helt perfekt til at have med på ture i naturen. Det kan både være mountainbike turen, løbeturen, eller blot vandreturen. Med en Camelbak har man hele tiden vand på sig og det kan drikkes af en slange der sidder på remmen. Det gør det hurtigt og nemt at drikke vand når man har brug for det. En Camelbak er specielt brugbar på cykelture, da man kan undgå at rode rundt med en drikkedunk.

Camelbak kan bruges til mange ting

Som nævnt tidliger kan Camelbak blive brugt til rigtig mange ting. Det er også det der gør Camelbak så populær. De er super nemme at håndtere, så du med sikkerhed kan have vand med på dine tur. En Camelbak er meget alsidig da den kan bruges til en masse outdoor ting. Det er kun fantasien der stopper dig for ikke at bruge den. Camelbak er super funktionel da du hele tiden har vand på ryggen og den tilmed er super behagelig at have på.

Lazy loading test image

Er der forskellige Camelbak?

Selvfølgelig er der flere forskellige modeller af Camelbak’. Der er lavet en masse forskellige for at kunne ramme så bredt som muligt. På den måde er der helt sikkert også en som passer 100% på dine behov. Ligegyldigt om det er til cykling, mountainbike, løb, vandre, eller noget helt andet, er der helt sikkert en Camelbak der passer til. De kan blandt andet fås i forskellige farver, men også i forskellige størrelser. Det vil sige at der kan være mere vand i nogle Camelbak end andre.

Lazy loading test image

Camelbak' historie

Camelbak blev skabt tilbage i 1989 af den tidligere cykelrytter Michael Eidson fra USA. Han fik ideen til at udvikle Camelbak på baggrund af de menneskelige behov tørst. På daværende tidspunkt deltog han i en masse meget anstrengende løb. Til disse løb blev man nødt til at stoppe op og få noget at drikke. Ud fra det problem tænkte han at det kunne være smart at drikke mens man var på cyklen. Ud fra denne ide udviklede han Camelbak.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket