4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Bærebags

Her har vi et stort udvalg af bærebags. Bærebags er fantastiske, hvis du ikke bruger golfvogn, eller hvis du spiller om vinteren, hvor du ofte ikke må køre med golfvogn. Vi har bærebags fra mange forskellige brands såsom Wilson, Titleist, TaylorMade og Big Max.

Lazy loading test image

Ruminddeling

Da en bærebags vigtigste formål er at kunne opbevare golfkøllerne, er det vigtigt, at du vælger en med god ruminddeling i toppen. Det er meget individuelt hvor mange dividers, man ønsker. Nogle bærebags har 4, 5 eller 6-vejs inddeling, mens andre har helt op til 14. Sørg derfor for at vælge en bærebag, som dækker dine behov. Vi står desuden klar til at hjælpe dig i butikken eller over telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Lommer

Når du skal vælge bærebag, skal du huske at kigge efter, om den har alle de funktioner, du ønsker. Bærebags har mange forskellige lommer, og nogle af dem har sågar et kølerum, så du kan have kolde drikkevarer med i baggen. Nogle har også en value pocket, som er vandtæt og polstret, så du kan opbevare din pung, mobil osv i.

Lazy loading test image

Vandtæthed

Nogle bærebags er også vandtætte, så hvis du skal spille i regnvejr, kan det være en fordel at vælge en golfbag, der er vandtæt og har tapede sømme og lynlåse. Du kan også få bærebags, som er delvist vandtætte, hvor kun nogle af lynlåsene er tapede.

Lazy loading test image

Vores mærker

Vi forhandler bærebags fra bl.a. Big Max, Wilson og TaylorMade, og vi opdaterer konstant vores varelager. Dette gør, at du altid kan finde de nyeste og bedste mærker indenfor golfverden lige her, og derfor har vi helt sikkert også den rigtige bærebag til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket