4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Bæltetasker

Her finder du vores bredde udvalg af mange lækre og praktiske bæltetasker, så der er helt sikkert en til dig. Vi har mange mærker fordelt på flere forskellige prisniveauer, så der er sikkert en til dig også.

Lazy loading test image

Hvorfor en bæltetaske?

Der er mange grunde til at vælge en bæltetaske, netop fordi den er så genial til små ture og lign. Med en bæltetaske har du en “ekstra lomme” hvor du kan have dine værdigenstande i en lomme med lynlås, derfor er bæltetasken et bedre alternativ til en lille rygsæk, da du kan have bæltetasken foran. Bæltetasken blev oprindeligt designet til at have i stedet for et bælte gennem bæltestropperne, men som moden har udviklet sig, er det blevet mere moderne at have den over skulderen. Vi har et bredt udvalg af både bæltetasker til rundt om maven/igennem bæltestropperne og over skulderen.

Den sikreste taske

Bæltetasken er nok den sikreste taske at gå med, da det er en taske du hele tiden har tæt på dig og kan se. Det giver dig mulighed for at opbevare dine værdigenstande på sikker vis, der er sågar bæltetasker der har indbygget RFID-kort beskyttelse. Den tyndeste og mest stilrene bæltetaske vi har på lager er Lifeventure RFID Body wallet, som er en bæltetaske der har plads til din telefon og dit kort i en RFID sikret lomme, der beskytter dine kort for at blive scannet. Mange vælger bæltetasken for andet end den store sikkerhed, der går med at have en taske foran.

Lazy loading test image

Bæltetasker til outdoor

Bæltetasken er rigtig smart til brug når du er på vandretur eller lign. da du kan have alle de nødvendige ting i en lomme der er nemt tilgængelig. I kombination med en stor taske bliver en bæltetaske rigtig god, da den lige giver en lille smule mere plads, eller kan erstatte en lille vandretaske på ryggen.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har mange forskellige mærker og designs af bæltetasker her i butikken, derfor har vi også alle de lækre og gode mærker der oser af kvalitet. Vi har bæltetasker fra bl.a. Patagonia, Fjällräven, Lifeventure og flere endnu. Vi sælger kun produkter som vi selv synes er gode, og mener kan holde til det de er designet til og mere til.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket