4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

All mountain ski

Kan du godt lide at race på pisten og lege i off-pisten, kan en all mountain ski være noget for dig. Vi har et bredt udvalg af forskellige all mountain ski, så du kan finde den perfekte til dig.

Lazy loading test image

Hvad kendetegner en all mountain ski?

Mange kan godt lide at køre lidt blandet mellem pist og off pist. Problemet er at piste ski ikke fungere så godt udenfor pisten, og en off pist ski ikke fungere så godt på pisten. Derfor har man lavet all mountain skien, der er en blanding mellem piste og offpist ski. Den fungere fint på pisten og ligger bedre i den dybere puddersne.

All mountain twintip ski

Selvom all mountain ski, kan lidt af det hele præsterer de ikke så godt i parken, da de ikke er twintip. Dertil har man så lavet All Mountain ski med en Twin Tip, som gør at du kan køre baglæns i parken uden at risikere at din bagspids går i sneen. Udover der er lavet Twintip på skien vil Twin Tip All Mountain skien typisk være smallere, end en normal All Mountain ski da en meget bred ski ikke er så nem i parken. Men Twin Tip All Mountain skien vil stadig ligge mellem de 80-95mm under foden.

Lazy loading test image

Bredde på all mountain ski

All mountain ski er bredere end normale pisteski. Det er de, da de skal køre bedre i dybere sne i offpisten. Bredden gør at de ligger bedre på sneen, og ikke synker ned. All mountain ski er typisk 80-95mm under foden.

Lazy loading test image

Er all mountain ski noget for mig?

All mountain ski er til dig, der både vil køre på pisten og i off-pist. Her vil det være en god ide at vælge en all mountain ski. Hvis du primært står på pisten, vil det være bedre med en pisteski. Det optimale vil være at have to ski, men hvis man er på ski 1-2 gange om året. Så vil en all mountain ski være ideel, hvis man står blandet mellem pist og offpist.

Få hjælp til at vælge den rigtige

Det kan være svært at vælge den rigtige all mountain ski. Derfor hjælper vi gerne enten online, hvor du kan ringe eller skrive ind til os, så kan vi besvare dine spørgsmål. Ellers kan du komme forbi vores butik i Vejle, hvor vores eksperter kan hjælpe med at finde den rigtige ski til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket