4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Afstandsmåler

En afstandsmåler kan gøre golfspillet endnu sjovere og mere teknisk. Afstandsmåler eller golfkikkert som man også kalder den, kan nemlig bedømme afstand, og på den måde kan man bedre vurdere hvilket jern man skal vælge.

Lazy loading test image

Hvad bruger man afstandsmåler til?

Hvis du står ude på golfbanen og har brug for at vide hvor langt der er til et specielt objekt, kan en afstandsmåler være en god ide at have. Med en afstandsmåler i form af en kikkert eller noget lignende, kan du måle afstanden til det objekt du sigter efter. På den måde hjælper afstandsmåleren dig med hvilket jern du skal bruge, afhængigt af hvor langt der er til det du sigter efter.

Hvordan fungerer en afstandsmåler?

En afstandsmåler er det perfekte redskab til at måle dine slag. Afstandsmåleren kan vise, hvor langt der er til et bestemt punkt. På den måde ved du, hvilket jern du skal bruge til at slå den bestemte afstand. Ofte kan afstandsmålerne se afstande på helt op til omkring 4-500 meter, og så er de desuden meget præcise. Afstandsmåleren fungerer ved, at du peger den på et bestemt objekt, som bliver reflekteret tilbage og på den måde kan den fortælle, hvor langt der er.

Lazy loading test image

Må man bruge afstandsmålere til turneringer?

En af de spørgsmål vi ofte får i forbindelse med afstandsmålere er, om de må bruges i turneringer. Det må de faktisk godt. En afstandsmåler/rangefinder anses ikke for snyd men derimod blot en investering i golfspillet. Golfkikkerten gør derfor kun golfspillet mere præcist og øger spille oplevelsen, så du kan nørde dig mere ned i spillet.

Lazy loading test image

Vores mærker

Vi har flere forskellige førende mærker i afstandsmålere, og vi står klar til at guide dig i valget af din nye investering i golfspillet. Vi har afstandsmålere fra bl.a. Zoom, Bushnell og Rapsodo. Så er du i tvivl om valget af golfkikkert, så ring til os eller kig ind forbi butikken til en snak.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket